Přírodní švédská kosmetika

18.11.2012 00:00

 

Věříme v krásu, jak ji stvořila příroda.

Přírodní švédská kosmetika

Od samého začátku jsme přesvědčeni, že přírodní je lepší než umělé. Inspirovali jsme se přirozenou krásou švédských žen a do kosmetických přípravků pečlivě vybíráme kvalitní přírodní suroviny a látky.

Co se vám vybaví, když se řekne Švédsko?

Důležitou roli bude hrát určitě příroda. Nekonečné divoké lesy, dlouhá pohoří, tundry, velké množství jezer, idylické pobřeží s ostrůvky a rybářskými vesničkami, průzračně čistá voda a jasné nebe. Švédsko je zemí s panenskou přírodou. Díky velkým klimatickým rozdílům v jednotlivých ročních obdobích oplývá tato země bohatstvím rozmanitých bylin a rostlin, které mají blahodárné účinky na zdraví i krásu. Musejí přežít tmavé a nehostinné zimy, a proto mnohé rostliny obsahují vysoké procento vitaminů, stopových prvků, živin a antioxidantů. Není tedy divu, že řada surovin v kosmetických výrobcích Oriflame pochází ze Švédska. Některé z našich předních výrobků obsahují výtažky z rostlin, jako jsou například bříza a moruše, které se zde nacházejí v hojném množství.

Příroda je největším zdrojem naší inspirace a my si jí hluboce vážíme. Proto veškeré suroviny, které využíváme, pocházejí z obnovitelných přírodních zdrojů a vždy klademe důraz na to, aby naše podnikatelské aktivity přírodu neohrožovali.

Design našich výrobků a jejich balení je ovlivněno švédským dědictvím. Nenápadný, stylový, jednoduchý, sofistikovaný, přírodní, minimalistický – to jsou charakteristické vlastnosti všech našich výrobků.

 

 

Zpět